Frank van Wissen

Vanaf zijn vijftiende staat Frank van Wissen (1969) achter het fornuis. Na zijn koksopleiding kookt hij in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland waar hij zich alle facetten van de fijne keuken eigen maakt. In 2002 opent hij samen met zijn vrouw Fabiënne restaurant Op de Hej in Sint Geertruid. In korte tijd veroveren ze een vooraanstaande plek in het culinaire aanbod van Zuid-Limburg. Gasten rijden graag naar de Mescherhei voor de heerlijke gerechten, geserveerd in een ongedwongen, gastvrije sfeer. Eten bij Frank voelt als ‘thuis’. Na verkoop van zijn restaurant in 2021 wil de chef-kok dit gevoel bij jou thuis brengen.

Franks kookstijl is puur en klassiek, waarbij smaakvolle sauzen en verse groenten een belangrijke rol spelen. Hij is voortdurend op zoek naar bijzondere en uitdagende smaakcombinaties in zijn amuses, voorgerechten, perfect bereide vlees- en visgerechten, bijzondere vegetarische gerechten en lekkere nagerechten.