Dinner at home

Stel je voor: jouw gasten aan een feestelijk gedekte tafel in de intieme omgeving van je eigen huis. Een chef-kok die bij jou thuis een culinair vier- of vijfgangen diner bereidt en serveert. Verwend worden met heerlijke gerechten, bijpassende wijnen en na afloop een opgeruimde keuken. Dit kan allemaal! Want chef-kok Frank van Wissen kookt bij jou thuis.

Het voordeel van een diner thuis is dat de gerechten vooraf door Frank en de gastvrouw/heer worden bepaald, zodat er een menu naar ieders wens op tafel komt. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen. Daarnaast zorgt Frank ervoor dat in de keuken alles op rolletjes loopt en hij al het werk uit handen neemt. Zo wordt een ‘dinner at home’ pure verwennerij.

Meer weten? Veelgestelde vragen.

Net als bij wijnen kunnen gerechten ook perfect combineren met whisky. 'Kokkie die kookt' en 'Whisky beleven' sluiten daarom hun handen ineen en bieden u een uniek arrangement aan!
We staan klaar om u een avond thuis weg te blazen door een Whisky diner menu bij u thuis, in uw eigen keuken te verzorgen. 

Meer weten? Bezoek de website van whiskybeleven.nl.